SponsorKliks, sponsor Mistral gratis!
U bent momenteel op deze pagina: sponsoring_sponsormogelijkheden 
 

 


 


Sponsoring is voor veel verenigingen een bron van inkomsten die noodzakelijk zijn om een financieel draagvlak te creëren voor de activiteiten die de vereniging organiseert en verzorgt. Ook voor Hockey Club Mistral is sponsoring noodzakelijk om het bestaansrecht te kunnen blijven garanderen, zeker nu we groeiend zijn en er nog steeds nieuwe leden bij komen. De gelden die binnenkomen vanuit lidmaatschappen zijn niet toereikend om het geheel financieel te kunnen organiseren.

 

De opbrengsten die door sponsoring worden opgehaald worden gebruik voor investeringen in onderhoud en vernieuwing van het clubgebouw, kunstgrasvelden, veldverlichting e.d. maar ook worden hier trainingsmaterialen en clubkleding van aangeschaft. Binnen onze club zijn verschillende vormen van sponsoring mogelijk en willen wij graag op u een beroep doen om een van onze zó noodzakelijke sponsoren te worden. Vergroot uw naamsbekendheid en presenteer uw bedrijf door middel van reclameborden, shirtreclame, vlaggen e.d. en laat weten waar u bedrijf voor staat!

  

Onze club is gelegen nabij sporthal De Vijfsprong en wordt wekelijks bezocht door vele spelers en bezoekers van hockeyclubs vanuit de directe omgeving zoals Breda, Etten-leur, Oudenbosch, Prinsenbeek, Sint Wilebrord, Roosendaal en Dongen maar ook hockeyverenigingen van verder weg zoals Vlissingen, Goes, Zevenbergen e.d. bezoeken onze club regelmatig.

  

Graag verwijzen wij u naar de bijlage voor de diverse sponsormogelijkheden, heeft u zelf enige suggesties dan horen wij dat natuurlijk graag, wij staan open voor alle ideeën en/of uitbreidingen van de genoemde mogelijkheden. Financiële sponseringen zijn van harte welkom maar sponsering van drank, kleding en materialen zijn natuurlijk net zo welkom!

  

Voor specifieke wensen of informatie kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie:

 

Bent u geïntresseerd in de sponsormogelijkheden? klik dan hier dan spreken wij de wens uit dat wij u binnenkort mogen verwelkomen als clubsponsor van Hockey Club Mistral. 

 

 

 

 

 

 
Zoek op de website
Handige links
Twitter
Sponsoren
Hockey.nl
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Uitslagen
H1 SHOT H6 4-1
D1 SHOT D8 0-7
H1 B.N.M.H.C. Zwart-Wit H6 2-2
MA1 R.M.H.C. de Pelikaan MA3 6-0
MC1 B.H.V. Push MC10 6-2
MD1 HC Etten-Leur MD4 7-0
D1 Hockeyclub Zevenbergen D2-O 0-7
D1 HC Etten-Leur D6 1-1
H1 HC Walcheren H1 3-2