SponsorKliks, sponsor Mistral gratis!
SPONSORKLIKS
1-1-2019  | 


Sponsor Mistral gratis!

Met SponsorKliks kunt u Mistral sponsoren zonder dat het u een cent kost!

Bijvoorbeeld; bestel een pizza online OF bestel DEZELFDE pizza online maar VIA de website van SponsorKliks.nlen HC Mistral ontvangt automatisch geld in de clubkas. Via de vele links naar websites van bedrijven kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat
rechtstreeks naar Mistralen het kost u WERKELIJKS niets!

Wilt u Mistral ook GRATIS sponsoren?Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van SponsorKliks van HC Mistral, hierop staan links van meer dan 100 bekende bedrijven! Door het enkel te klikken op de link van uw keuze wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van het bedrijf. U merkt hier helemaal niets van maar steunt HC Mistralhiermee automatisch!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via HC Mistral SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van HC Mistral gestort. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat VIA de SponsorKliks site naar Bol.com, u merkt geen verschil en betaalt hetzelfdevoor uw aankoop MAAR.... Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HC Mistral hier direct van!

Met de feestdagen van Sinterklaas en Kerstmis in aantocht willen wij iedereen vragen die online aankopen gaat doen om dit alstublieft via HC Mistral-SponsorKliks te doen!

Klik HIER voor de HC Mistral SponsorKliks of kijk hiervoor op onze website www.hcmistral.nl

Wij hopen dat iedereen ons hiermee wil helpen! Voor u is het een kleine moeite maar voor HC Mistral is het een heel GROOT plezier EN INKOMSTEN!!!

Alvast bedankt voor de moeite!

namens het bestuur van Hockey Club Mistral.


terug naar vorige scherm
Zoek op de website
Handige links
Twitter
Sponsoren
Vandaag jarig
Heleen Nouws
Hockey.nl
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Uitslagen
D1 B.H.V. Push D12 1-4
H1 SHOT H5 7-1
D1 HC Walcheren D3 0-7
H1 SHOT H4 2-2
MB1 HC Etten-Leur MB5 3-0
MC1 MHC DES MC5 0-8
H1 Zundertse Hockeyclub H1 3-0
MB1 Oudenbosch MB1 2-1
MC1 Zundertse Hockeyclub MC2 0-5