SponsorKliks, sponsor Mistral gratis!
26-9-2016 | 


Beste Leden,

Ook dit jaar doen wij HC Mistral mee aan de landelijke Grote Clubactie, net als vorig jaar gaan onze jeugdleden langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen.
Zaterdag 1 oktober gaat de landelijk verkoop van start. Via jullie coach ontvangen jullie een verkoopboekje met daarin 10 loten, de prijs per lot is € 3,00.

Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag, dit kan via de mail of eventueel tijdens de trainingsavond op woensdag.

Laten we er met z'n alle een groot succes van maken!
 
 
Met vriendelijke groet,

Hockeyclub Mistral

 
 

Lees meer >>

Reageer ( reacties)

9-9-2016 | 


Ik zoek trainers of trainsters voor de hockeyclub H.C. Mistral. Het is de bedoeling dat je training geeft aan de Meisjes C1 en Dames 1. Daarnaast zou het ook fijn zijn als je trainers van andere teams binnen de vereniging kunt voorzien van tips en trics. Wij als hockeyclub bieden jou voor deze taken uiteraard een vergoeding. Ken of ben jij toevallig een trainer(ster) en lijkt je dit wat!? Stuur me dan een bericht! Dit kan via email of telefoon.

meferwer@gmail.com of 0624396360

Met vriendelijke groet,

Max Ferwerda
TC / Arbitrage HC Mistral


Lees meer >>

Reageer ( reacties)

1-1-2015 | 


Sponsor Mistral gratis!

Met SponsorKliks kunt u Mistral sponsoren zonder dat het u een cent kost

Bijvoorbeeld; bestel een pizza online OF bestel DEZELFDE pizza online maar VIA de website van SponsorKliks.nl en HC Mistral ontvangt automatisch geld in de clubkas. Via de vele links naar websites van bedrijven kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat
rechtstreeks naar Mistral en het kost u WERKELIJKS niets!

Wilt u Mistral ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van SponsorKliks van HC Mistral, hierop staan links van meer dan 100 bekende bedrijven! Door het enkel te klikken op de link van uw keuze wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van het bedrijf. U merkt hier helemaal niets van maar steunt HC Mistral hiermee automatisch!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via HC Mistral SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van HC Mistral gestort. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat VIA de SponsorKliks site naar Bol.com, u merkt geen verschil en betaalt hetzelfde voor uw aankoop MAAR.... Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HC Mistral hier direct van!

Met de feestdagen van Sinterklaas en Kerstmis in aantocht willen wij iedereen vragen die online aankopen gaat doen om dit alstublieft via HC Mistral-SponsorKliks te doen!

Klik HIER voor de HC Mistral SponsorKliks of kijk hiervoor op onze website www.hcmistral.nl 

Wij hopen dat iedereen ons hiermee wil helpen! Voor u is het een kleine moeite maar voor HC Mistral is het een heel GROOT plezier EN INKOMSTEN!!!

Alvast bedankt voor de moeite!

namens het bestuur van Hockey Club Mistral.


Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Zoek op de website
Handige links
Twitter
Sponsoren
Hockey.nl
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Uitslagen
Dames 1 MHC Olympia D2 1-4
Heren 1 MHC Olympia H2 5-3
MB1 MHC De Warande MB6 3-2
MC Etten-Leur MC7 0-0
MD1 Etten-Leur MD7 7-0
Dames 1 Etten-Leur D8 1-3
Heren 1 ZwartWit H8 5-2